Абитуриенти

Нашите фотоалбуми са с размер 15х20 см. вертикално или хоризонтално оринтирани, с гланцово или матово покритие, което защитава страниците от захабяване и др. Със всеки албум има и диск със всички снимки. Всеки ученик от класа е представен на отделна страница с изписана предварително изпратена от вас информация. Поставя се една обща снимка на класа, обща снимка
на момчетата и момичетата.

 

Нашият екип има повече от 10 години опит в работата с абитуриенти!

 

Снимките се правят в Студио Видеограф на бял фон! При желание от ваша страна, снимките за албума могат да се направят на открито ако има подходящи условия! Опитът показва, че трябва да дадете информацията, която искате да се изпише в албума и да направим снимките през Февруари или Март, за да има достатъчно време за работа.

 

Цена за албум 45 лв. при минимум 20 заявени. Услугата се предплаща с 10 лв. капаро за всеки заявен албум, а останалата сума се заплаща при получаване - обикновено до връчването на дипломите за средно образование!!!

Абитуриентски албуми

Михаела и Георги

Дори и със закъснение, използвам възможността да изразя благодарността си за професионализма, позитивизма и щипката шега и настроение в празничния ни ден.

Публикувахте от Mihaela Marinova в 17 март 2015 г.