Сватбен сезон 2022 е в разгара си - свободните дати намаляват! Не чакайте последният момент, за да избегнете разочарование и неудобство с наемане на последния останал свободен оператор!

Спазвайки традицията да се развиваме и със всяка следваща година да подобряваме това, което предлагаме, през 2022 година всички сватби, на които сме ангажирани само за фото или само видео заснемане, ще заснемем в екип с втори фотограф или втори оператор! Това ни дава възможност да снимаме едновременно в дома на булката и дома на младоженеца! Да пресъздадем сватбения ден в пълния му блясък, да покажем различни гледни точки, да уловим различни моменти и емоции!
Вярваме, че по този начин нашите клиенти ще получат по-добър продукт, като това няма да рефлектира върху цената!!! При избор на "комплексна услуга" - видео и фото заснемане на сватба, можем да предложим един оператор и един фотограф!!!

Ние знаем, че сватбения ден е един от най-важните дни в живота Ви и за това правим всичко възможно Вие, нашите клиенти да получите най-доброто на което сме способни.

Стараейки се винаги да предлагаме по-добър продукт, ние от Студио Видеограф град Кюстендил залагаме на няколко неща, с които се отличаваме от конкуренцията:

 

 

 

  • гъвкави пакети за видеозаснемане на Вашата сватба
  • лични срещи "очи в очи" за уточняване на сценария в сватбения ден
  • индивидуален подход към всеки клиент
  • многокамерно заснемане на Вашата сватба / до първия танц/ - различни гледни точки /ако сме наети само за видео заснемане на сватба/
  • кратък неотегчителен сватбен филм - 2 часа
  • предсватбена и следсватбена видео сесия /при желание от ваша страна/
  • прецизен компютърен монтаж на целият филм - цветови корекции, изрязване на сцени, баланс на звук
  • финален клип с подбрани моменти
  • въздействащи менюта и обложки

 

Независимо от избрания пакет Вашият сватбен филм ще бъде заснет и обработен от екип с повече от 15 години опит в заснемането на сватби, кръщенета, абитуриентски балове, тържества и други!

При нас - Студио Видеограф, няма "Екип А", "Екип Б" и прочие. По този начин ние Ви гарантираме, че няма в деня на Вашият празник да изпратим колега, защото ние сме поели по-доходен друг ангажимент!

Всички сватби в град Кюстендил снимаме с две камери /когато е възможно/ до първия сватбен танц! Това се отнася само за сватби на който сме наети само за видеозаснемане!
Работим с професионален клас FULL HD камера Panasonic AG-HMC81, а за втора камера ползваме Nikon D750 или Nikon D7100 с 35 и 50 милиметрови твърди обективи. Целият видеоматериал се заснема и обработва в FULL HD стандарт с резолюция 1920х1080 пиксела.

Разполагаме с всичко необходимо, за да заснемем Вашият празник!

 

Икономик
попитай за цената!
Видеозаснемане и компютърна обработка на:
ритуала в Обреден дом
ритуала в църквата
посрещане в ресторанта
първи сватбен танц
пожелания на гостите
Получавате:
Филм 1 час
5 комплекта DVD
1 комплект BLU-RAY
Избери
Престиж
попитай за цената!
Видеозаснемане и компютърна обработка на:
Всичко от пакет "Стандарт"
плюс
двукамерно заснемане
на цялото тържество
предсватбена или следсватбена
видео сесия
Получавате:
Филм 2 часа
5 комплекта DVD
1 комплект BLU-RAY