Сватбен сезон 2022 е в разгара си - свободните дати намаляват! Не чакайте последният момент, за да избегнете разочарование и неудобство с наемане на последния останал свободен фотограф!

Спазвайки традицията да се развиваме и със всяка следваща година да подобряваме това, което предлагаме, през 2022 година всички сватби, на които сме ангажирани само за фото или само видео заснемане, ще заснемем в екип с втори фотограф или втори оператор! Това ни дава възможност да снимаме едновременно в дома на булката и дома на младоженеца! Да пресъздадем сватбения ден в пълния му блясък, да покажем различни гледни точки, да уловим различни моменти и емоции!
Вярваме, че по този начин нашите клиенти ще получат по-добър продукт, като това няма да рефлектира върху цената!!! При избор на "комплексна услуга" - видео и фото заснемане на сватба, можем да предложим един оператор и един фотограф!!!

 

Ние знаем, че сватбения ден е един от най-важните дни в живота Ви и за това правим всичко възможно Вие, нашите клиенти да получите най-доброто на което сме способни.

Стараейки се винаги да предлагаме по-добър продукт, ние от Студио Видеограф град Кюстендил залагаме на няколко неща, с които се отличаваме от конкуренцията:

 

  • гъвкави пакети за фотозаснемане на Вашата сватба
  • лични срещи "очи в очи" за уточняване на сценария в сватбения ден
  • индивидуален подход към всеки клиент
  • сватбена сесия
  • заснемане от двама фотографи на Вашата сватба / до първия танц/ - различни гледни точки /за момента не се предлага/
  • неограничен брой снимки
  • предсватбена и следсватбена фотосесия /при желание от ваша страна/
  • базова обработка на всички снимки, снимки в черно-бяло, сепия и други ефекти
  • сватбена обложка и печат на диска

Независимо от избрания пакет Вашият сватбен филм ще бъде заснет и обработен от екип с повече от 15 години опит в заснемането на сватби, кръщенета, абитуриентски балове, тържества и други!

При нас - Студио Видеограф, няма "Екип А", "Екип Б" и прочие. По този начин ние Ви гарантираме, че няма в деня на Вашият празник да изпратим колега, защото ние сме поели по-доходен друг ангажимент!

Работим с професионален клас фотоапарати Nikon D750 и Nikon D7100 с 35 и 50 милиметрови твърди обективи.

Разполагаме с всичко необходимо, за да заснемем Вашият празник! За сватбените ресторанти, в които няма достатъчно светлина ползваме допълнително осветление - така си гарантираме, че дори и в най-тъмния сватбен ресторант можем да заснемем красиви снимки.

 

 

 

Икономик
Фотозаснемане и компютърна обработка на:
ритуала в Обреден дом
снимки с гостите
ритуала в църквата
сватбена фотосесия
посрещане в ресторанта
първи сватбен танц
Получавате:
неограничен брой снимки
5 комплекта DVD
Избери
Престиж
Фотозаснемане и компютърна обработка на:
Всичко от пакет "Стандарт"
плюс
втори фотограф
за цялото тържество
предсватбена или следсватбена
фотосесия
Получавате:
неограничен брой снимки
5 комплекта DVD